Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Penduler

Et pendul er typisk en sten eller krystal, der hænger for enden af ​​en streng eller kæde. Pendulet bruges som en måde at få åndelig og materiel indsigt på. Traditionelt blev pendulering anvendt til at lokalisere skjult vand, mineraler og andre skjulte genstande under jorden.
 Læs mere
"Vores primære formål her i livet er at hjælpe andre. Og hvis du ikke kan hjælpe dem, så lad i det mindste være med at skade dem"Dalai Lama
Ved pendulering forbinder vi os til vores ubevidste sind, så når vi stiller et spørgsmål, reagerer vores ubevidste sind ved at påvirke nerveenderne i vores fingre, hvilket får pendulet til at svinge som svar. Med andre ord udtrykker vores krop udad vores indre viden.

Når du skal vælge det rette pendul så tænk over, hvilken type materiale eller krystal du gerne vil have dit pendul i.

Om angelit.dk

angelit.dk er en informationsside hvor viden om angelit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis angelit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb angelit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at angelit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe angelit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser